Oskar Palm het när Sirius vannOskar Palm het när Sirius vann
19 maj 2024 17:12
Fotboll

Sirius vann trots uppryckning av GIF Sundsvall

Sirius vann trots uppryckning av GIF SundsvallSirius vann trots uppryckning av GIF Sundsvall
19 maj 2024 17:09
Fotboll

Haris Bajramovic och Jesper Tomas Sanderson matchvinnare när Gamla Upsala vann

Haris Bajramovic och Jesper Tomas Sanderson matchvinnare när Gamla Upsala vannHaris Bajramovic och Jesper Tomas Sanderson matchvinnare när Gamla Upsala vann
19 maj 2024 16:07
Fotboll

Vattholma utklassat av Gräsö Norrskedika hemma - med 0-5

Vattholma utklassat av Gräsö Norrskedika hemma - med 0-5Vattholma utklassat av Gräsö Norrskedika hemma - med 0-5
19 maj 2024 16:06
Fotboll

Axel Larsson enda målskytt när Strömsberg föll

Axel Larsson enda målskytt när Strömsberg föllAxel Larsson enda målskytt när Strömsberg föll
19 maj 2024 15:17
Fotboll

Heby AIF tog klar seger mot BKV Norrtälje 2

Heby AIF tog klar seger mot BKV Norrtälje 2Heby AIF tog klar seger mot BKV Norrtälje 2

Seger för Sunnersta efter rivstartade mot Roslagsbro

Seger för Sunnersta efter rivstartade mot RoslagsbroSeger för Sunnersta efter rivstartade mot Roslagsbro
Fotboll

IFK Uppsala föll med 0-1 mot Åkersberga FC

IFK Uppsala föll med 0-1 mot Åkersberga FCIFK Uppsala föll med 0-1 mot Åkersberga FC
17 maj 2024 21:57
Fotboll

Förlust på bortaplan för Procyon mot IFK Lidingö

Förlust på bortaplan för Procyon mot IFK LidingöFörlust på bortaplan för Procyon mot IFK Lidingö
16 maj 2024 21:36
Fotboll

Sakarias Bahamondez mål räckte inte när Unik föll

Sakarias Bahamondez mål räckte inte när Unik föllSakarias Bahamondez mål räckte inte när Unik föll
15 maj 2024 22:28
Fotboll

Sirius segrare borta mot Skogås-Trångsund

Sirius segrare borta mot Skogås-TrångsundSirius segrare borta mot Skogås-Trångsund
12 maj 2024 19:22
Fotboll

Seger för Vaksala mot Riala efter stark andra halvlek

Seger för Vaksala mot Riala efter stark andra halvlekSeger för Vaksala mot Riala efter stark andra halvlek

Enköping SK tappade ledningen mot Falu BS

Enköping SK tappade ledningen mot Falu BSEnköping SK tappade ledningen mot Falu BS
12 maj 2024 15:26
Fotboll

Strömsberg besegrade BKV Norrtälje 2 - avgjorde i andra halvlek

Strömsberg besegrade BKV Norrtälje 2 - avgjorde i andra halvlekStrömsberg besegrade BKV Norrtälje 2 - avgjorde i andra halvlek
11 maj 2024 21:39
Fotboll

Adar Aras blev matchhjälte för Gamla Upsala borta mot IFK Uppsala

Adar Aras blev matchhjälte för Gamla Upsala borta mot IFK UppsalaAdar Aras blev matchhjälte för Gamla Upsala borta mot IFK Uppsala
11 maj 2024 17:50
Fotboll

Oavgjort för Sirius på bortaplan mot Boo FF

Oavgjort för Sirius på bortaplan mot Boo FFOavgjort för Sirius på bortaplan mot Boo FF