– Det är en ung lovande förare under 21 år. Han är duktig på att hålla ordning på sig själv fysiskt, säger Conny Ohlsson, lagledare i Rospiggarna.

Emil Millberg körde elva matcher för Masarna den här säsongen och gjorde inget större väsen av sig. Regelverket säger att elitserielagen måste ha minst två svenska förare i det lag man kör med.

Men huruvida Millberg är den "andre svenske föraren" efter Andreas Jonsson är oklart. Förmodligen inte. Millberg kan ses som en backup.

– Inga kommenterar, säger Conny Ohlsson när UNT frågar om Millberg ska bli någon form av svensk reserv och att klubben letar efter en ersättare till Jacob Thorssell, som nu skrivit på för Dackarna.

Rospiggarna har hur som helst försäkrat sig om två svenskar, men allt talar för att det kommer minst en till. Truppen får anses som väldigt känslig (i händelse av skador) med bara två kvalificerade svenskar.

I och med Emil Millbergs påskrift så ser Rospiggarnas trupp ut så här: Jason Doyle, Andreas Jonsson, Max Fricke, Gleb Chugunov och Emil Millberg.

Klart sedan tidigare är att Thorssell lämnar.

Hur det blir med trion Robert Lambert, Sam Masters och Tero Aarnio är inte klart.

– Jag har inga kommentarer där heller. Ingen av dem är i alla fall borta, säger Conny Ohlsson.

I nästa vecka räknas Rospiggarnas lagledare med att presentera ytterligare ett namn. Om det blir någon nygammal (ur trion ovan) eller en helt ny förare vill inte Ohlsson avslöja.