Hyllningen: Får tröjan hissad upp i taket

Jesper Berggren kommer att få sitt tröjnummer 21 upphissat i taket i IFU Arena i en hyllning till spelaren som spelat fler matcher än någon annan i Storvretatröjan.

Många säsonger i Storvreta blev det för Jesper Berggren som lade klubban på hyllan efter vårens SM-guld.

Många säsonger i Storvreta blev det för Jesper Berggren som lade klubban på hyllan efter vårens SM-guld.

Foto: UNT

Innebandy2019-10-29 10:02

− Jesper Berggren har representerat Storvreta under hela sin innebandykarriär. Vid sidan av sina viktiga insatser på arenan som lett till såväl bland annat SM- som VM-guld personifierar han allt vad Storvreta IBK står för som förening. Vi i Storvreta IBK är oerhört stolta över att ha haft Jesper i föreningen från första pojklagsmatchen och till den makalösa avslutningen av karriären med SM guldet i Globen förra säsongen, säger klubbens ordförande, Ingemar Lundqvist, i ett pressmeddelande.

Jesper Berggren har inte bara spelat mest i Storvretas historia utan även i hela superligan. Totalt blev det 587 matcher. 

Hissandet av hans tröjnummer kommer att äga rum den 16 november i samband med hemmamatchen mot Kalmarsund. 

− Storvreta har betytt extremt mycket. Det har varit en del av mig i hela mitt liv. Från pojklagsmatcher, turneringar och kompisar till många år av elitspel där vi byggt upp Storvreta till den bästa klubben genom tiderna, säger Berggren.

−  Att få tröjan hissad känns stort, att Storvreta är tacksamma över det jag gjort på samma sätt som jag är tacksam över allt jag fått uppleva med klubben.

Sedan tidigare har Storvreta även hissat upp Hannes Öhmans tröjnummer 14 i IFU Arena.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!