Film pressade Rimbo i cupsemin

Rimbo är klart för final i Upplandscupen, men laget blev pressat av Film på Björkparken. Matchen avgjordes i slutminuterna av förlängningen.

Films Sandra Salomäki placerar in bollen bakom Rimbos målvakt när lagen möttes i Upplandscupens semifinal på Björkparken i Film.

Fotboll2019-10-12 16:23

Film vann damfyran överlägset, men i Upplandscupens semifinal ställdes man mot Rimbo från division I – detta utan fyra tongivande spelare.

Det skulle väl kunna sluta på bara ett sätt? Och visst, Rimbo vann, men det krävdes förlängning, där det avgjordes med två mål under de sista två minuterna.

4–4 efter ordinarie tid, detta sedan Film gjort mål på sina tre bonusstraffar genom Josefine Eriksson (2) och Jonna Eriksson. Trots att Rimbo vann den "ordinarie" matchen med 4–1 så var det spelmässigt jämnt. Faktum var att Film var bättre under delar av den andra halvleken. Films spelmål gjorde Sandra Salomäki.