Bittert sent mål sänkte Alunda

Alunda var nära en viktig poäng men i sista minuten avgjorde Bele Barkarby. Förlusten med 4–5 gör att stor spänning väntar i sista omgången.

Ebba Olsson stod för två av Alundas mål.

Innebandy2020-03-07 18:38

Två mål i slutet av andra perioden gjorde att Alunda kom tillbaka till 4–4. Men med 55 sekunder kvar att spela tog Bele Barkarby ledningen på nytt och vann med uddamålet.

– Domarna går in och tar en utvisning som de släppt tidigare under matchen. Vi gjorde en bra match, kämpade och slet och vann skotten, men det blir extra surt när domarna ändrar nivån i slutet, säger Daniel Eriksson, tränare i Alunda.

Förlusten var Alundas elfte för säsongen och gör att de står på 30 poäng inför sista omgången där man ställs mot serieledande Falun.
Även Storvreta och Älvsjö AIK har lika många poäng och de lagen möter varandra i kampen för att undvika negativt kval.