Melodifestivalduon uppträdde under tisdagen på Parksnäckan, något Uppsala Fotbolls Ellen ArbmanHansing uppmärksammade. Det hela slutade med att backen själv fick följa med upp på scenen och delta i uppträdanden.

– Vi kom till Stadsparken och det var fullt med massa barn. Vi skulle inte komma in så vi chansade och skrev till Samir och Viktor på Instagram. Vi sa att vi var de enda fansen de hade över 18 år och då tyckte de att vi var värda att gå upp på scenen, säger ArbmanHansing.

Hur var det?

– Det var jättekul, vi har shufflat mycket i omklädningsrummet också med Uppsala.

Är du en stor beundrare av Samir och Viktor?

– Nja, det skulle jag inte säga. Det duger ibland, deras musik är bra vid vissa tillfällen som i omklädningsrummet. Det är dock inget jag lyssnar på så mycket.

ArbmanHansing uppskattar att hon uppträdde inför runt 700 personer.

– Jag var inte så nervös. Det var mest en yngre publik så det var inte så mycket press.

Har du gjort något sådant förut?

– Nej, jag är ny i branschen så vi får se om det blir någon fortsättning.

Ellen ArbmanHansing håller för tillfället på att rehabilitera sin korsbandsskada som hon drabbades av i fjol. Efter sommaruppehållet hoppas hon vara tillbaka i spel igen.

– Det går bra. Jag får spela allt mer fotboll och kör hälften fotboll och hälften gym nu även om det inte är med kontakt. Jag ska göra ett nytt test i juli och hoppas få börja träna allt mer efter det. Jag siktar på att spela match innan säsongen är slut, säger hon.