Skolan, som ligger vid korsningen S.t Olofsgatan–Kungsgatan i centrala Uppsala, utsågs till vinnare i klassen Årets skolrestaurang. Juryns motiveringen lyder: "Ett vinnande exempel på hur samarbetet mellan anställda på alla nivåer, från politiker till pedagoger via kockar och rektorer, visar sig direkt på elevernas tallrikar."

– Att vinna White Guide Junior är ett fint kvitto på att vi arbetar på rätt sätt. Extra kul att det är den enda tävlingen i Sverige som bedömer helheten. Det handlar om smak och näring, men också om måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang, kommunala satsningar och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen, säger Henrik Ljungblom, rektor på Nannaskolan, i ett pressmeddelande.

Dessutom var Henrik Ljungblom nominerad till årets gastronomiska rektor plus att restaurangansvariga Pitpiengpen Uddèn var nominerad till årets skolkock. I de kategorierna kom Ljungblom femma och Uddén fyra. Även Domarringens skola var nominerad till priset som årets skolrestaurang. Gårdagens White Guide-gala fokuserade på mat som serveras på förskolor, skolor och seniorboenden.