Polisen söker fortfarande efter en liten flicka som setts ensam vid vägkanten längs E14 strax söder om Brunflo utanför Östersund. Två olika vittnen ringde vid 22-tiden i går om att de sett flickan, i 6-7-årsåldern, utan ytterkläder och med ett gosedjur under armen.

Polisen utgår från att det rör sig om ett försvunnet barn.

Det är mycket skog och små stugor där man har sett henne, och vi har knackat på där och frågat. Det bor ingen flicka där och det är ingen plats där hon borde stå, säger Veronica Nygren, vakthavande befäl vid Jämtlandspolisen.

En tredje privatperson ringde också in under natten, efter att ha läst om flickan på polisens hemsida, och berättade att hon setts en halvtimme efter de två andra iakttagelserna. Sökningarna har pågått hela natten och fortsätter under dagen.

Nu är fem polispatruller varav två hundförare på plats, och en polishelikopter. Ingen har hört av sig om flickan, så det är jättekonstigt, säger Mona Litzell på Jämtlandspolisen.

Ännu vid tiotiden i dag fanns ingen anmälan om någon försvunnen flicka. Polisen uppmanar folk som vet något mer att höra av sig.