Olyckor Det är fortfarande oklart vad som orsakade att två anställda på postterminalen i Malmö fick föras till sjukhus. De två männen sorterade post när de båda fick smärtor i händerna.

Man vet inte vad som har orsakat det, men man har inte hittat något farligt, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson vid polisen region Syd.

Det var vid femtiden på onsdagsmorgonen som händelsen inträffade. Postterminalen spärrades av och den nationella bombgruppen tillkallades. De två anställda fördes till sjukhus, men skrevs ut under eftermiddagen.

Artikelbild

| Två personer som arbetar vid en postterminal på Borrgatan i Malmö har förts till sjukhus efter att ha känt smärta i händerna.

En teori är att det är något som passerat på sorteringsbandet som orsakat smärtorna. Männens arbetshandskar omhändertogs för att undersökas. Polisens nationella bombgrupp och en sakkunnig inom kemiska, biologiska och liknande farliga ämnen har genomfört undersökningar i terminalen. Men det är fortfarande oklart vad som orsakade männens reaktion.

Polisen har nu avslutat sin insats på terminalen.

Händelsen innebar att postutdelningen till postnummer som börjar på 20 till 29 uteblev på onsdagen.