Brott Polisen har kallat in dykare för att leta efter spår i anslutning till den plats i Hässelby där en man sköts till döds tidigare i morse. Mannens anhöriga är fortfarande inte underrättade vilket gör att man inte kan gå ut med mer information just nu, säger Åsa Wallentin, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Vi har vidtagit flera åtgärder och en av dem är att vi har dykare på plats i anslutning till brottsplatsen för att söka spår, säger Åsa Wallentin.

Området runt platsen där mannen hittade samt ett område på Kanaans väg, där polisen hittat en utbränd bil som man misstänker har kopplingar till händelse, är fotsatt avspärrade och tekniker är på plats.

Det var strax innan klockan 6 på onsdagsmorgonen som flera personer larmade polisen efter att ha hört skottlossning i området. En man hittades senare avliden på platsen.

Efter att ha dragit igång en stor sökinsats med flera patruller och polishelikopter har polisen under förmiddagen knackat dörr i området och samlat in vittnesuppgifter.

Rättad: Hässelby ligger i västra Stockholm.