– Det är helt fantastiskt roligt, och lite overkligt. Speciellt som det verkade som om de vi tävlade mot hade full koll, säger Line Jonsdotter.

Genom sitt skivbolag fick kusinerna Line Jonsdotter och Hedda Holmberg chansen att vara med i uttagningen programserien On Fleek. Nu är tävlingen klar och Knivstaduon vann.

Finaliserna ställdes inför utmaningar där de skulle bevisa att de var bäst lämpade som MTV:s nya influerare genom att möta fyra andra finaliser från de olika kategorierna; mode, träning, humor samt entreprenörskap.

Nu blir Hedda Holmberg och Line Jonsdotter ambassadörer för tevekanalen.

– Nu kommer det att hända grejer! Vi kommer att få en egen videoblogg på MTV och släppa videor varje vecka om vår musik och våra liv. Och de hjälper oss när vi ska släppa vår första singel i början av nästa år, säger Line Jonsdotter.

Hedda och Line går till vardags på Rosendalsgymnasiet i Uppsala. De har spelat tillsammans sedan de var sex år. Båda spelar gitarr och piano och kallar sig själva för akustiska singer-songwriters och beskriver sitt sound som en blandning av vacker stämsång och tunga beats. De dansar också hiphop.

– Tävlingarna spelades in tidigare i höst och vi har verkligen gått och längtat efter att få berätta.