Redan i september, bara några månader efter att inspelningen av Bonde söker fru slutat, flyttade bondens brevskrivare in på gården. De bor nu på Joacim Ricklings gård men planerar att renovera hans farmors gamla hus, och skapa sig ett nytt hem.

– Det är fantastiskt att få starta vårt liv tillsammans. Det känns för bra för att vara sant, säger Joacim Rickling.

Han berättar att paret träffades dagligen, även innan Caroline Kejbert flyttade in på gården. Hon bodde tidigare i Stockholm men ville komma bort från storstaden.

– Då tänkte vi vafan och flyttade ihop, ingen av oss var ju sugen på att pendla till varandra, säger bonden.

Caroline Kejbert jobbar nu på ett företag i Kista och varje kväll kommer paret hem till varandra. Att de skulle hitta kärleken i ett tv-program är något som de båda var skeptiska till först.

– Det är coolt, och kul att kunna se tillbaka på, men vi var ju båda skeptiska till en början, säger Joacim Rickling.

Att dejta framför kamerorna menar han inte var så konstigt efter ett tag.

– Man kopplade bort dem, men visst var det svårt att släppa på känslorna när kameran var på ibland, säger han.

Under inspelningen var det två kamerateam på plats på gården, som avlöste varandra.

– De blev ju som kompisar till slut, så det var inte så konstigt, säger Joacim Rickling.

Den tid som han fick spendera med tjejerna på gården när kameran inte var på beskriver han som kvalitetstid. Den tiden uppskattade han ännu mer än han hade gjort annars.

Efter det slutgiltiga valet i programmet, när bonden valde Caroline Kejbert framför Caroline Benilton, fick paret åka på en romantisk resa till Frankrike. På resan åkte de tillsammans med några andra av de bönder som varit med i årets program och deras tjejer. Resan gick till en vingård och Joacim Rickling säger att det var kul att åka med kärleken och de andra bönderna, som han även i dag har kontakt med.

– Det var jätteroligt, och jag pratar med de andra nästan dagligen. Men jag skulle nog inte åka tillbaka till vingården i Frankrike, jag vill hellre dricka bira, skrattar Joacim Rickling.

Han rekommenderar andra bönder att söka till programmet, och säger att upplevelsen varit väldigt rolig.

– Man växer nog mycket som person också, säger han.