På torsdagen publicerade UNT en insändare av Uppsalabon Martin Westin som tar upp problematiken med trafiken vid resecentrum. Skribenten hade, utöver skriva om situationen också tagit en bild som visar busskaoset som uppstår vid utfarten från resecentrum under rusningstid.

Insändare: Hur tänkte ni här?

Sedan insändaren publicerades har många läsare reagerat på bilden och i artikelns kommentarsfält på Facebook har trafiksituationen i Uppsala diskuterats för fullt.

"Varje dag, samma situation" skriver en läsare som får medhåll av flera andra. "Bara en ambulans under utryckning som saknas på bilden", skriver en annan läsare.

Det är inte bara på Kungsgatan som läsarna upplever att det finns problem med trafiken."För bara några år sedan, var stan hyfsat framkomlig. Nu är det segt från tidig morgon till kvällen. En liten störning på tex Kungsgatan och det sprider sig genom hela centrum" skriver en läsare och påpekar att mönstret ofta dyker upp på gator som Kungsleden, Svartbäcksgatan, Råbyvägen, Fyrislundsgatan och Vaksalagatan.